ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΑΔΑΣ (ΛΕΙΒΑΔΑΣ)

Γεράσιμος Λιβαδάς (Πρωτοπαππάς)
Επίσης και ως Γεράσιμος Λειβαδάς. Γεννήθηκε το 1924 στο Αργοστόλι. Αδελφός του ηθοποιού Βαγγέλη Πρωτοπαππά.
Φιλμογραφία
Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (1955)
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Χωρίς γονείς κι αδέλφια (1964)
Το κανόνι και τ' αηδόνι   (1968)
Η ζαβολιάρα (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Πέτρινα χρόνια (1985)

Δεν υπάρχουν σχόλια: