ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΙΡΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ

Μαίρη  Γιαμαρέλου
Πολυτάλαντη και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Νοεμβρίου 1949-πιθανότατα. 
Μεγαλύτερή της αδελφή είναι η Πόπη Μαρέλλι-Γιαμαρέλλου.
Φιλμογραφία
Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Κορίτσια για φίλημα (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1965)
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[καλεσμένη στη πισίνα]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)
Βίβα Ρένα (1967)
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)[Νίτσα]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκκορας (1969)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Ως ΜΑΙΡΗ ΜΑΡΕΛΗ συμμετείχε σε δυο ταινίες:
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
...........Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ ''Οι έμποροι των εθνών'' το 1973.

Δεν υπάρχουν σχόλια: