ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΙΑΚΟΣ

Γιάννης Θειακός
Γεννήθηκε το 1926 στην Αθήνα. Σπούδασε δραματική στην Αθήνα, στο Παρίσι και περισσότερο    κινηματογράφο στην Ιταλία. Ίδρυσε την "Καλλιτεχνική Σκηνή" με την οποία παρουσίασε δική του θεατρική εργασία. Εκτός από ηθοποιός ήταν      σκηνοθέτης και συγγραφέας. Έκανε πολλές εμφανίσεις με τον θίασό του σε στρατιωτικές μονάδες, Απεβίωσε στις  21 Σεπτεμβρίου 1993.
Φιλμογραφία
Καθ' εμπόδιο για καλό (1958)   [συγγενής της Σμαρώς στον σταθμό]
Ανθισμένη αμυγδαλιά (1959)
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Χωρίς μητέρα (1961)   [Σάκης, φίλος του Γιώργου]
Η Μπέττυ παντρεύεται (1961)   [Πέτρος, ζωγράφος]
Κατρακύλισμα στο βούρκο (1962)   [Στέφανος]
Καρδιές στην καταιγίδα (1963)
Με ιδρώτα και δάκρυα  (1965)
Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Η ώρα της δικαιοσύνης (1967)
Κατηγορούμενη απολογήσου  (1968)[εκπρόσωπος ναυτιλιακής εταιρίας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: