ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΡΟΛΑΝΔΟΣ ΧΡΕΛΙΑΣ

Ρολάνδος Χρέλιας
Φιλμογραφία
Ο μαγκούφης (1959)
Επικίνδυνη αποστολή (1961) 
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1965)
Ο μετανάστης (1965)
Η φωνή μιας αθώας (1965)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή (1966)
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968)
Βαριά κατάρα ο διχασμός (1968)
Καρδιά που λύγισε από τον πόνο (1968) [Περικλής]
Αναζήτησις... (1972)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Οι Κυνηγοί  (1977) [Εισαγγελέας ]
Η καγκελόπορτα (1978)
Ο Μεγαλέξανδρος (1980)
Ο Ανθρωπος με το Γαρύφαλλο  (1980)
Ο τελευταίος άντρας (1981)
Το φράγμα (1982)
Προσοχή κίνδυνος (1983)
Η παρεξήγηση (1983)
Άλλος για τον Παράδεισο (1984)
Τα παιδιά της Χελιδόνας (1987)
Δεξιότερα της δεξιάς (1989)
Ο δραπέτης (1991)

2 σχόλια:

antonis είπε...

Γνωρίζουμε πότε πέθανε ο Ρολάνδος Χρέλιας; Πάντως η Σπεράντζα Βρανά είχε αναφέρει πως ξεκίνησε με το θίασό του το 1942. Άρα πρέπει να είχε γεννηθεί περίπου το 1910.

Unknown είπε...

Πεθανε καπου στα μεσα της δεκαετειας του 90 ακριβως δεν θυμαμαι95 η 96 παντως τελευταια του εμφανηση ηταν σε καπια επεισοδεια της σειρας Μεν και Δεν