ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΥΦΩΝ ΚΛΩΤΣΩΝΗΣ

Τρύφων Κλωτσώνης (Κλοτσώνης)
Ο Τρύφων Κλωτσώνης, γεννήθηκε το 1904 και πέθανε το 1965. Ήταν κυρίως ηθοποιός της οπερέτας ενώ είχε περιορισμένη παρουσία και στη οθόνη. 
Φιλμογραφία
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958)
Μέλπω    (1958)
Μαλάμω (1960)
Ο μισογύνης (1958)    [στην ταβέρνα με την Καπελαρή]
Η Μπέτυ παντρεύεται (1961)[ταχυδρόμος]
Ο ταξιτζής (1962)
Ματωμένα στέφανα (1962)   [Παπάς]

Δεν υπάρχουν σχόλια: