ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΒΑΙΤΣΕΡ


























































Μαριάννα Σβάιτσερ
Κομπάρσα
Την βρήκαμε σε 83 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση και εργαζόμενη στην εφημερίδα]
Λαός και Κολωνάκι (1959)[στα καλλιστεία]
Έρωτας με δόσεις (1959)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η κυρία δήμαρχος (1960)[κάτοικος χωριού]
Αλλού τα κακαρίσματα (1960)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Το νησί της αγάπης (1960)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Οι 900 της Μαρίνας (1961)[κάτοικος χωριού]
Κατήφορος (1961)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Η Λίζα και η άλλη (1961)[διερχόμενη]
Λάθος στον έρωτα (1961)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο Σταμάτης κι ο Γρηγόρης (1962)[υποψήφια γραμματέας]
Αγάπη γραμμένη με αίμα (1962)[στο γάμο]
Ο χρυσός κι ο τενεκές (1962)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Χωρίς ταυτότητα (1963)[διερχόμενη στην επιχείρηση]
Απαγωγή (1964)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)[στο θέατρο]
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)[στη δεξίωση]
Το ράλυ του θανάτου (1968)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο γίγας της Κυψέλης (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Το ανθρωπάκι (1969)[πελάτης]
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)[συγγενής ναυαγού]
Ξύπνα καημένε Περικλή (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο μπλοφατζής (1969)[ένοικος πολυκατοικίας]
Το ανθρωπάκι (1969)[πελάτης]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[επιβάτης αεροπλάνου]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[ένορκος]
Γιατί με πρόδωσες (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η θυσία μιας γυναίκας (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο θαυματοποιός (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο πρόσφυγας (1969)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)[καλεσμένη]
Η Σμυρνιά (1969)[περαστική γειτόνισσα]
Ο γόης (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)[στο αγανακτισμένο πλήθος]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Το κορίτσι του 17 (1969)[νοσοκόμα]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[καλεσμένη στο γάμο]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ένα μπουζούκι αλλιώτικο από τα άλλα (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Οι 4 άσοι (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ορατότης μηδέν (1970)[εργαζόμενη στον Ρίχτερ]
Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές (1970)[θεατής στον κινηματογράφο]
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)[μέσα στο αγανακτισμένο πλήθος]
Η ταξιτζού (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Μια τρελή τρελή σαραντάρα (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Νατάσα (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο ξεροκέφαλος (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Οι γενναίοι του βορρά (1970)[στη δεξίωση των Βούλγαρων]
Ο Σταύρος είναι πονηρός (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη για πάντα (1970)[στο κονσέρτο του Φέρτη]
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)[καλεσμένη στο γάμο]
Πίσω μου σ΄έχω σατανά (1971)[εργαζόμενη-καλεσμένη]
Σ΄αγαπώ (1971)[καλεσμένη]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή(1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ένα αγόρι αλλιώτικο από τ΄άλλα (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)[στο σπίτι της Βλαχοπούλου]
Μάρα η τσιγγάνα (1971)[καλεσμένη]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[επιβάτης αεροπλάνου]
Ο δρόμος των ηρώων (1971)[στη δεξίωση]
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Τι 30...τι 40...τι 50...(1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η προεδρίνα (1972)[πελάτισσα εστιατορίου]
Εκβιασταί (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκεδάσεως]
Απ΄τα αλώνια στα σαλόνια (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[καλεσμένη και πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Η προεδρίνα (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο αντιφασίστας (1972)[στον Τέρενς Κουίκ]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Λυσιστράτη (1972) (II)[Αθηναία]
Η γυναικοκρατία)(1973)[κάτοικος χωριού]
Ο φαντασμένος (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και στο ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία'']
Η Μαρία της σιωπής (1973)[στην εκκλησία]
'Οργια σε τιμή ευκαιρίας (1973)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Θανάσης καλεί δικτάτωρ (1973)[καλεσμένη]
Οι εραστές του ονείρου (1974)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο τρομοκράτης (1975)[ακροατήριο δικαστηρίου και συγγενής κατηγορουμένου, μιλάει, λέγοντας: ρεζίλι μας έχεις κάνει]
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)[στο αεροδρόμιο]

Δεν υπάρχουν σχόλια: