ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

Κώστας Φραγκιαδάκης
Γεννήθηκε το 1935 στην Κρήτη. Έχει συμμετάσχει στους θιάσους Μινωτή-Παξινού, Γιώργου Κωνσταντίνου και Κώστα Πρέκα, και έχει παίξει αρχαία τραγωδία με το Δωδεκανησιακό θέατρο. Τηλεοπτικά έχει εμφανιστεί στα σήριαλ "Το λεμονοδάσος", "Ο φωτογράφος του χωριού'', ''Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες'' κ.α. Έγραψε το θεατρικό έργο "Το τηλεγραφείο" και περίπου 150 παιδικές εκπομπές για την ΥΕΝΕΔ και μετέπειτα ΕΤ-2. Πέθανε το 2004.
Φιλμογραφία
Δεν γνώρισα μητέρα (1962)
Ωραία Αιγιώτισσα (1968)
Βαβυλωνία (1970)
Ο προεστός του χωριού (1973)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=121299048231400&set
=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: