ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

Κική (Αγγελική) Βυζαντίου 
Γεννήθηκε το 1910. Προπολεμικά εμφανίστηκε με το "Καλλιτεχνικό Θέατρο" του Τζαβαλά Καρούσου.
Φιλμογραφία
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [νονοκόμα]
Μανούλα θέλω να ζήσεις (1957)[Ευανθία-υπηρέτρια Γιώργου]
Κάθ’ εμπόδιο για καλό (1958) [συχωριανή της Σμαρώς]
Οι δοσατζήδες /Περιπλανώμενου Ιουδαίοι (1959)
Ήρθες αργά (1961)
Το σπίτι της ηδονής / Ο αλήτης του λιμανιού (1961)
Ο μαγκούφης (1962) [μητέρα της Καίτης] 
Πόνεσα πολύ για σένα (1964)
Είναι ένας... τρελλός τρελλός Βέγγος (1965)
Καταιγίδα (1965)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[μητέρα Αλεξανδράκη]ΩΣ Ι. ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: