ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΦΡΑΝΤΖΗΣ

Σπύρος Παπαφραντζής
Από το 1973 έως το 1976, έλαβε μέρος σε 8 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
Γυναικοκρατία (1973)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Μανία (1985)
Made in Greece (1987)
Το πέρασμα (1989)
Αθηναίοι (1990)

Δεν υπάρχουν σχόλια: