ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ

Κώστας Φλωράτος
(Κώστας Φλωρόπουλος)
Φιλμογραφία
Οι 900 της Μαρίνας (1961)
Τα δολάρια της Ασπασίας (1967)Η ώρα της δικαιοσύνης (1967)[Μήτσος, πολύτεκνος εργάτης σαπωνοποιίας Γιαούκου] 
Το κορίτσι της οργής (1967)
Η μοίρα μιας γυναίκας (1968)
Αστερισμός της Παρθένου (1973)
Άγουρη σάρκα (1974)
Όλοι θα ζήσουμε (1974)[αστυνομικός]
Έξοδος κινδύνου (1980) [ταμίας τράπεζας]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980) [εφοριακός]
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
Η σιδηρά κυρία (1983) [Δημήτρης]
Ιππότης της λιγούρας (1985)
Ο ροζ γάτος (1985)
Οι Πόντιοι (1985)
Τα τούβλα (1985)
Ο χαζοχαρούμενος (ο αγκαλίτσας) (1985)
Οι ατσίδες και η κούκλα! (1985) [Περικλής]
Τα τούβλα (1985)
Ο Δυναστείας (1985)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο  (1985)
Αδελφή μου... αγάπη μου (1986)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: