ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΚΙΚΗ ΠΕΡΣΗ

Κική Πέρση
Γεννήθηκε το 1920. Αλλιώς και Κική Πέρσυ. Το πραγματικό της όνομα είναι Σοφία Μπαλαδήμα. Αδερφός της είναι ο, επίσης ηθοποιός, Κώστας Μπαλαδήμας
Φιλμογραφία
Κυριακάτικο ξύπνημα (1954)
Οι δυο αλεπούδες (1963)
Αυτοί που ξέχασαν το Θεό (1964)[μητέρα Νταίζης]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Η γενηά των ηρώων (1969)
Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο!!. (1969)
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Χρυσαυγή (1971)
Κραυγή της αλήθειας (1971)
Καταναλωτική κοινωνία  (1971)
Αννιώ η τσελιγκοπούλα της κατάρας (1971)
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)
Αντάρτες των πόλεων (1972)  
Μπορούμε και κάτω απ’ τα θρανία (1985)
Η μαφιόζα των γηπέδων / Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του (1987) [η μαμά]  
Μικρός ηλεκτρολόγος (1987)
Τεριρέμ   (1987)
Διαρρήκτης... με το ζόρι (1988) [Αντριάνα Κυριακού]
Ντετέκτιβ για κλάματα (Ποντικοκυνηγός) (1988)
Φαλακρός στόχος (1988)
Ο δραπέτης (1991)
Ευγένιος... αγνώστων λοιπών στοιχείων (1997) [Φεβρωνία Παπαγιαννοπούλου]


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχει φυγει απο τη ζωη παντως ρωτησα τον ηθοποιο Βασιλη Καμιτση που εχει σελιδα στο Φεισμπουκ και μου ειπε οτι εχει φυγει εδω και 10 με 15 χρονια...