ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΑΣ

Γιώργος Τζαβέλας (Τζαβέλλας)
Φιλμογραφία
Σαπφώ η Λεσβία (1961)
Αναστασά (1962)
Όλα και τη ζωή μου ακόμα (1963)
Ο γυρισμός της μάνας (1964)
Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο (1964)
Ρημαγμένο σπίτι (1965)[δικηγόρος]
Φωνάζει ο κλέφτης (1965)
Νυμφίος ανύμφευτος (1967)
Ο προδότης (1967)
Γοργοπόταμος (1968)
Ο δοσίλογος (1970)
Ο αχαΐρευτος (1970)
Ο πρασινοφρουρός (1985) [Νίκος]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: