ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΡΕΤΑΣ

Πέτρος Μπερέτας
Φιλμογραφία
Ο χαζομπαμπάς (1967)
Οικογένεια Χωραφά (1968) [παιδί]
Καρδιά που λύγισε από τον πόνο (1968)ΩΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ
Στα σύνορα ρης προδοσίας (1968)[ο Πρέκας μικρός]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)
Ο μικρός δραπέτης (1969) [μικρός]
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Ο Άγιος Νεκτάριος (1969)
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)
Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης (1970)
Η θυσία του Αβραάμ (1971)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ 71-74 ΥΕΝΕΔ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΠΡΩΙ

Ανδρέας Παπαγιάννης είπε...

ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ 71-74 ΥΕΝΕΔ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΠΡΩΙ