ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Νίκη Σακελλαρίου
Φιλμογραφία
Συγχώρεσέ με, αγάπη μου (1964)
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964)[Σία, κόρη ης μητριάς της Μαρίας]
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965)
Φτωχολογιά (1965)[φίλη Λίζας] 
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)[νοσοκόμα]
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)
Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Η λεωφόρος του θανάτου (1966)
Ο Μελέτης στην άμεσο δράση (1966)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Άκρως απόρρητον: Υπόθεσις Ερμής (1967)

Δεν υπάρχουν σχόλια: