ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

ΥΒΟΝΝΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ

Υβόννη Μαλτέζου
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Ποιότητας Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου για τις ταινίες ''Ιαγουάρος'' (1994)και «Θα το μετανιώσεις». Πρώτη σύζυγος του Κώστα Αρζόγλου.
Φιλμογραφία
Η Στεφανία (1966)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970) [Τασία]
Όμορφες μέρες (1970) [Αγγέλα]
Μια γυναίκα φεύγει (1971)
Άσπρο μαύρο (1973)
Τον καιρό των Ελλήνων   (1981)
Θεόφιλος (1987)
Ιαγουάρος  (1994
Safe sex (1999) [Μαρία Χριστοφορίδου]
Είδωλο και ρόλος (2001)
Το μόνον της ζωής του ταξείδιον (2001) [Αφροβασίλη]
Θα το μετανιώσεις (2003) [Ιουλία]
Αλεμάγια (2004) [Ισαβέλλα]
Η χορωδία του Χαρίτωνα (2005) [Υψηλάντη]
Ώρες κοινής ησυχίας (2006) [Τούλα]
Ταξίδι στη Μυτιλήνη (2010) [Λίτσα]
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα (2011) [Ζορζέτα Καπέτση]
Runaway day (2013)

1 σχόλιο:

Myrto Ioannidoy είπε...

Υπήρξε η πρώτη σύζυγος του Κώστα Αρζόγλου.