ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ασπασία Αναγνωστοπούλου
Φιλμογραφία
Της νύχτας τα καμώματα (1957)
4 νύφες 1 γαμπρός (1958)
Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)
Έρωτας... με δόσεις (1959)
Ο μαγκούφης (1959)
Η φτωχούλα και το βασιλόπουλο (1960)
Θυσιάστηκα για το παιδί μου (1960)
Ο γολγοθάς μιας αθώας (1961)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Γιατί γεννήθηκα φτωχή  (1965)
Πάρε κόσμε (1967)
Ο παλιάτσος (1968)[στην επίδειξη]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Ποιος Θανάσης!! (1968)
Ένα κορίτσι αλλιώτικο απ΄τ΄άλλα (1968)[έξω από τη κλινική στην αρχή της ταινίας]
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968)
Αντάρτες των πόλεων (1972)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)[συγγενής Βέγγου]


Δεν υπάρχουν σχόλια: