ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Νανά Παπαδοπούλου
Φιλμογραφία
Το τραγούδι του χωρισμού (1939)
Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951)
Ο πύργος των ιπποτών (1952)
Οι μεγάλοι δρόμοι (1953)[κ. Πηνελόπη θεία της Μαργαρίτας]
Μητέρα στο βούρκο (1953)
Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται (1953) [Καλατζή]
Γαμήλιες περιπέτειες (1959) [γιαγιά]
Μια του κλέφτη... (1960) [κυρία στο πινάκλ]
Στρατιώτες δίχως στολή (1960)
Κατηγορούμενος... ο έρως (1961)
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: