ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΤΗΝ ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ https://www.retrodb.gr/, ΤΟ https://90lepta.com/ ΚΑΙ ΤΟ http://www.cine.gr/ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ

Γιάννης Κάσδαγλης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Από το 1983 έως το 1993, έλαβε μέρος σε 20 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Αρπαγή της Περσεφόνης (1956)
Άντρα θέλω με πυγμή (1959)
Ηλέκτρα (1962) 
Το τυχερό πανταλόνι (1963)
Άπονη ζωή (1964) [Γιώργος]
Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964)
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1965)
Τζένη Τζένη (1965)
Ξαναγύρισε κοντά μου (1965)[Τάκης (Παναγιώτης) Αποστολόπουλος]
Κλεμένη αγάπη (1966) [Στάθης]
Δεν είμαι ατιμασμένη (1966)
Ξεχασμένοι ήρωες (1966)
Αντίο για πάντα (1967)
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)
Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω (1967)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Αγάπη και αίμα  (1968)
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)[συνήγορος πολιτικής αγωγής]
Εραστές του μεσαίου τοίχου (1968)
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)
Άγρια νειάτα (1982) [Μάνος Μιχαηλίδης]
Γρανίτα από μελάνι (1983) [λυκειάρχης]
Στα σαγόνια της εφορίας (1983)
Ο ανθός της λίμνης (1999) [παππούς]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλος ηθοποιός. Γνωρίζει κανένας άλλες πληροφορίες για την καριέρα του;