ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ

Γιάννης Κάσδαγλης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Από το 1983 έως το 1993, έλαβε μέρος σε 20 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Αρπαγή της Περσεφόνης (1956)
Άντρα θέλω με πυγμή (1959)
Ηλέκτρα (1962) 
Το τυχερό πανταλόνι (1963)
Άπονη ζωή (1964) [Γιώργος]
Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964)
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1965)
Τζένη Τζένη (1965)
Ξαναγύρισε κοντά μου (1965)[Τάκης (Παναγιώτης) Αποστολόπουλος]
Κλεμένη αγάπη (1966) [Στάθης]
Δεν είμαι ατιμασμένη (1966)
Ξεχασμένοι ήρωες (1966)
Αντίο για πάντα (1967)
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Ερασταί του μεσαίου τοίχου (1967)[Κώστας, σύζυγος Μαρίας]
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)
Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω (1967)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Αγάπη και αίμα  (1968)
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)[συνήγορος πολιτικής αγωγής]
Εραστές του μεσαίου τοίχου (1968)
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)
Άγρια νειάτα (1982) [Μάνος Μιχαηλίδης]
Γρανίτα από μελάνι (1983) [λυκειάρχης]
Στα σαγόνια της εφορίας (1983)
Ο ανθός της λίμνης (1999) [παππούς]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλος ηθοποιός. Γνωρίζει κανένας άλλες πληροφορίες για την καριέρα του;