ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ



















Κομπάρσος

''Φέρνει'' ελαφρώς στον κομπάρσο Σπύρο Γουριώτη. Τον βρήκαμε σε 25 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η 7η μέρα της δημιουργίας (1966)[καλεσμένος δεξίωσης]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Πέντε γυναίκες για έναν άντρα (1967)[μέλος ορχήστρας]
Η θυρωρίνα (1968)[ένοικος πολυκατοικίας]
Η αρχόντισσα κι ο αλήτης (1968)[στο μπουζουξίδικο]
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)[πελάτης εστιατορίου]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)[θεατής στο θέατρο]
Ένας άντρας με συνείδηση (1969)[πελάτης ταβέρνας]
Ο πρόσφυγας (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)[μουσικός ορχήστρας]
Η λιτανεία των ηρώων (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Νά΄τανε το 13 νά΄πεφτε σε μας! (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[φορτώνει έναν νεκρό σε καρότσι]
Ορατότης μηδέν (1970)[στην ομιλία Κούρκουλου]
Κρίμα το μπόι σου (1970)[φυλακισμένος]
Η Μεσόγειος φλέγεται (1972)[Γερμανός αξιωματικός]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το ολοκαύτωμα (1971)[κάτοικος χωριού]
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)[εργαζόμενος στο εργοστάσιο]
Η χαραυγή της νίκης (1971)[Άγγλος αξιωματικός]
Η προεδρίνα (1972)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Λυσιστράτη (1972)[Αθηναίος]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[επιβάτης λεωφορείου]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[στην ομιλία του υπουργού]
Ο Κώτσος στην ΕΟΚ (1980)[τραυματιοφορέας]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: