ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ



















Κομπάρσος

''Φέρνει'' ελαφρώς στον κομπάρσο Σπύρο Γουριώτη. Τον βρήκαμε σε 26 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η 7η μέρα της δημιουργίας (1966)[καλεσμένος δεξίωσης]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Πέντε γυναίκες για έναν άντρα (1967)[μέλος ορχήστρας]
Η θυρωρίνα (1968)[ένοικος πολυκατοικίας]
Η αρχόντισσα κι ο αλήτης (1968)[στο μπουζουξίδικο]
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)[πελάτης εστιατορίου]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)[θεατής στο θέατρο]
Ένας άντρας με συνείδηση (1969)[πελάτης ταβέρνας]
Ο πρόσφυγας (1969)[στο πλήθος που βλέπει την Ζαφειρίου και πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)[μουσικός ορχήστρας]
Η λιτανεία των ηρώων (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Νά΄τανε το 13 νά΄πεφτε σε μας! (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[φορτώνει έναν νεκρό σε καρότσι και στο μπλόκο]
Ορατότης μηδέν (1970)[στην ομιλία Κούρκουλου]
Κρίμα το μπόι σου (1970)[φυλακισμένος]
Η Μεσόγειος φλέγεται (1972)[Γερμανός αξιωματικός]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το ολοκαύτωμα (1971)[κάτοικος χωριού]
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)[εργαζόμενος στο εργοστάσιο]
Η χαραυγή της νίκης (1971)[Άγγλος αξιωματικός]
Η προεδρίνα (1972)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Λυσιστράτη (1972)[Αθηναίος]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[επιβάτης λεωφορείου]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[στην ομιλία του υπουργού]
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978)[περιμένει για εξέταση στο γιατρό]
Ο Κώτσος στην ΕΟΚ (1980)[τραυματιοφορέας]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: