ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΝΤΕΝΙΖ ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑ

Ντενίζ Μπαλτσαβιά
Το 1983 έλαβε μέρος σε δυο παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Θρίαμβος  (1962)
Πρόκληση (1971) [θεία της Ισαβέλλας]
 Acropolis Express (1973)
Η ηλικία της θάλασσας   (1978)
Οι αριθμημένοι  (1998) [γειτόνισσα]  Ροζ ολοταχώς  (2001) [κοσμική κυρία]
Μπαλάντα στο χαμένο σεληνόφως (2002)
Αγάπη στα 16  (2004) [μητέρα του Τζίμα]  
Η σκόνη που πέφτει  (2004)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το 2000-2002 έπαιζε τον ρόλο της Μαντάμ Ζανέτ στο Λιφτινγκ του Χάρη Ρώμα.