ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

ΘΕΜΟΣ ΤΣΟΥΡΟΠΑΝΟΣ

Θέμος Τσουροπάνος (Τζουροπάνος]
Φιλμογραφία
Αμαρτωλά χέρια (1963)
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)
Ο γυρισμός της μάνας (1964)
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Ο προδότης (1967)
Χαϊδάρι: 3,30 αποδράσατε (1967)
Χάιδω (1967)
Ο Γοργοπόταμος (1968)
Δραπέτες του Μπούλκες (1969)
Ο δοσίλογος (1970)
Γράμμος (1971)
Δώστε τα χέρια   (1971)
Ιστορία αγάπης στη γαλάζια θάλασσα  (1982)

Δεν υπάρχουν σχόλια: