ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

Απόλλων Γαβριηλίδης
Χορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.
Φιλμογραφία
Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)
Ως σκηνοθέτης 
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)

Δεν υπάρχουν σχόλια: