ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΑΣ








































Γιάννης Κρέστας
Κομπάρσος. Το όνομα δίνεται με επιφύλαξη. Μπορεί να λέγεται Στέλιος Χατζηπαύλου. Τον βρήκαμε σε 67 ταινίες.
Φιλμογραφία
Ο ταυρομάχος προχωρεί (1962)[καλεσμένος]
Προδομένη αγάπη (1962)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Χτυποκάρδια στο θρανίο (1963)[καλεσμένος]
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963)[παράγοντας διαιτησίας πυγμαχίας]
Η καρδιά της μάνας (1963)[καλεσμένος]
Εμείς τα μπατιράκια (1963)[γιατρός]
Ο ταυρομάχος προχωρεί (1963)[καλεσμένος]
Ο διαιτητής (1963)[συγγενής Γιαννόπουλου]
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963)[παράγοντας στο κατς]
Οι καθώς πρέπει (1963) [μέλος δικαστηρίου]
Ένα κορίτσι για δυο (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο πολύτεκνος (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια εβδομάδα στον Παράδεισο (1964)[παρέα Αυλωνίτη]
Κάθε καυμός και δάκρυ (1964)[μετρ]
Ζωή γεμάτη πόνο (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η χαρτοπαίχτρα (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δις διευθυντής (1964)[καλεσμένος]
Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα (1965)[στα φανάρια]
Σπαραγμός (1965)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Περάστε την πρώτη του μηνός (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[στην ομιλία]
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965)[καλεσμένος]
Καταιγίδα (1965)[όταν πεθαίνει η  Γιαννακοπούλου]
Ιστορία μιας ζωής (1965)[παίζει χαρτιά με τον Κατράκη]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Παράνομοι πόθοι (1966)[στο πλήθος στη τελευταία σκηνή]
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)[συγγενής Παπανίκα]
Οι ένοχοι (1966)[μέλος δικαστηρίου]
Ο φόβος (1966)[καλεσμένος στο γάμο]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)[στην προεκλογική ομιλία]
Κατηγορώ την κοινωνία (1966)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Εισπράκτωρ 007 (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Σκλάβοι της μοίρας (1966)[μετά τη κηδεία]
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)[όταν ψάχνει για δουλειά ο Γκιωνάκης]
Φίφης ο ακτύπητος (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ντάμα σπαθί (1966)[γείτονας Διαμαντίδου]
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966)[με τον Ανδρονίδη]
Διπλοπενιές (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αδικία (1966)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Δάκρυα για την Ηλέκτρα (1966)[καλεσμένος γάμου]
Άδικη κατάρα (1967)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[στην ομιλία Ανδρονίδη και στα εγκαίνια]
Βοήθεια! Ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000 (1967)[στην απονομή των πτυχίων]
Η χαρτορίχτρα (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967)[υπάλληλος Ξανθόπουλου]
Η επιστροφή της Μήδειας (1968)[με τη Φόνσου και τον Μηλιάδη]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)[στο χορευτικό με τη Λάσκαρη]
Ο γίγας της Κυψέλης (1968)[πελάτης εστιατορίου]
Όλγα αγάπη μου (1968)[καλεσμένος και στα χαρτιά]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[πελάτης καζίνο]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[χορεύει με την Μαντζουράνη]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το ανθρωπάκι (1969)[καταστηματάρχης]
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)[στο αγανακτισμένο πλήθος]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη για πάντα (1970)[γιατρός]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[στη γιορτή]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[επιβάτης αεροπλάνου]
Οι αμαρτωλοί (1971)[κ. Νίκος]
Φρενίτις (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αήττητος (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Ο δρόμος των ηρώων (1971)[μέλος ναυτοδικείου]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)[στο σπίτι της Βλαχοπούλου]

Δεν υπάρχουν σχόλια: