ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΑΣ


































































Γιάννης Κρέστας
Κομπάρσος. Τον βρήκαμε σε 75 ταινίες.
Φιλμογραφία
Ο ταυρομάχος προχωρεί (1962)[καλεσμένος]
Προδομένη αγάπη (1962)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Χτυποκάρδια στο θρανίο (1963)[καλεσμένος]
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963)[παράγοντας διαιτησίας πυγμαχίας]
Ανήσυχα νειάτα (1963)[μέλος δικαστηρίου και ταυτόχρονα ακροατήριο δικαστηρίου]
Η καρδιά της μάνας (1963)[καλεσμένος]
Εμείς τα μπατιράκια (1963)[γιατρός]
Ο ταυρομάχος προχωρεί (1963)[καλεσμένος]
Ο διαιτητής (1963)[συγγενής Γιαννόπουλου]
Η καρδιά της μάνας (1963)[καλεσμένος]
Το τεμπελόσκυλο (1963)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Οι καθώς πρέπει (1963) [μέλος δικαστηρίου]
Ένα κορίτσι για δυο (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο πολύτεκνος (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια εβδομάδα στον Παράδεισο (1964)[παρέα Αυλωνίτη]
Κάθε καυμός και δάκρυ (1964)[μετρ]
Άπονη ζωή (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η βίλα των οργίων (1964)[στο κτίριο που δουλεύει ο Ζάβαλος]
Ζωή γεμάτη πόνο (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η χαρτοπαίχτρα (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δις διευθυντής (1964)[καλεσμένος]
Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα (1965)[στα φανάρια]
Σπαραγμός (1965)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Περάστε την πρώτη του μηνός (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μοντέρνα σταχτοπούτα (1965)[κ. Δημητρίου]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[στην ομιλία]
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965)[καλεσμένος]
Καταιγίδα (1965)[εργαζόμενος στο θέατρο]
Ιστορία μιας ζωής (1965)[παίζει χαρτιά με τον Κατράκη]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Παράνομοι πόθοι (1966)[στο πλήθος στη τελευταία σκηνή]
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)[συγγενής Παπανίκα]
Οι ένοχοι (1966)[μέλος δικαστηρίου]
Ο φόβος (1966)[καλεσμένος στο γάμο]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)[στην προεκλογική ομιλία]
Κατηγορώ την κοινωνία (1966)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)[δίνει τις πρώτες βοήθειες στον Κούρκουλο]
Εισπράκτωρ 007 (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Σκλάβοι της μοίρας (1966)[μετά τη κηδεία]
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)[όταν ψάχνει για δουλειά ο Γκιωνάκης]
Φίφης ο ακτύπητος (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ντάμα σπαθί (1966)[γείτονας Διαμαντίδου]
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966)[με τον Ανδρονίδη]
Διπλοπενιές (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αδικία (1966)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Δάκρυα για την Ηλέκτρα (1966)[καλεσμένος γάμου]
Άδικη κατάρα (1967)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[στην ομιλία Ανδρονίδη και στα εγκαίνια]
Βοήθεια! Ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000 (1967)[στην απονομή των πτυχίων]
Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός (1967)
Η χαρτορίχτρα (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967)[υπάλληλος Ξανθόπουλου]
Η επιστροφή της Μήδειας (1968)[με τη Φόνσου και τον Μηλιάδη]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)[στο χορευτικό με τη Λάσκαρη]
Ο γίγας της Κυψέλης (1968)[πελάτης εστιατορίου]
Όλγα αγάπη μου (1968)[καλεσμένος και στα χαρτιά]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[πελάτης καζίνο]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο γόης (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[χορεύει με την Μαντζουράνη]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το ανθρωπάκι (1969)[καταστηματάρχης και πελάτης ζαχαροπλαστείου]
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)[στο αγανακτισμένο πλήθος]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη για πάντα (1970)[γιατρός]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[στη γιορτή]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[επιβάτης αεροπλάνου]
Οι αμαρτωλοί (1971)[κ. Νίκος]
Φρενίτις (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αήττητος (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Ο δρόμος των ηρώων (1971)[μέλος ναυτοδικείου]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)[στο σπίτι της Βλαχοπούλου]

Δεν υπάρχουν σχόλια: