ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

ΒΡΕΤΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ








































































Χριστίνα Βρεττού
Το όνομα δίνεται με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Κομπάρσα. Ίσως ονομάζεται Δενάνδρου Αννίτα. Τη βρήκαμε σε 47 ταινίες. 
Φιλμογραφία
Περάστε την πρώτη του μηνός (1965)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ραντεβού στον αέρα (1966)[στα αποτελέσματα των καλλιστείων με τη Βλαχοπούλου]
Διπλοπενιές (1966)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αχ και νά΄μουν άντρας (1966)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)[καλεσμένη]
5.000 ψέμματα (1966)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966)[παίζει χαρτιά]
Κούνια που σε κούναγε (1966)[λουόμενη/στο μπαρ της πλαζ]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)[καλεσμένη στον αρραβώνα]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[καλεσμένη]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)[παίζει χαρτιά]
Η θυρωρίνα (1968)[θέλει να της πει το φλυτζάνι, η Νοταρά]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[στο καζίνο]
Να΄τανε το 13 νά΄πεφτε σε μας (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ένας χίπις με τσαρούχια (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κακά ψυχρά κι ανάποδα (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ορατότης μηδέν (1970)[στη δεξίωση]
Της ζήλιας τα καμώματα (1971)[στο αεροδρόμιο]
Ο δρόμος των ηρώων (1971)[στη δεξίωση]
Η εφοπλιστίνα (1971)[δοκιμάζεται ως τραγουδίστρια]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[στη κηδεία]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[μαζί με τον Τσάκωνα]
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)[καλεσμένη]
Ο φαφλατάς (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)[στον αποκριάτικο χορό]
Υπερήφανοι αετοί (1971)[στο εστιατόριο]
Εθελοντής στον έρωτα (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος ρολόι (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Το κοροιδάκι της πριγκηπέσας (1972)[καλεσμένη]
Υβ!...Υβ!...Ο Μανωλιός παίζει μπάλα (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης και στο κομμωτήριο]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[καλεσμένη]
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Απ΄τ΄αλώνια στα σαλόνια (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[υποψήφια αγοραστής οικοπέδου]
Ένα κορίτσι που τα θέλει όλα (1972)[παίζει χαρτιά]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Με φόβο και πάθος (1972)[καλεσμένη]
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1973)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ιωάννης ο βίαιος (1973)[ακροατήριο δικαστηρίου]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Η μεγάλη απόφασις (1977)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ένα γελαστό απόγευμα (1979)[τραγουδά]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[στην επίδειξη]
Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Πανικός στα σχολεία (1982)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Χούλιγκανς κάτω τα χέρια από τα νιάτα (1983)[καλεσμένη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: