ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

ΛΥΔΙΑ ΛΕΝΩΣΗ

Λύδια Λένωση
Φιλμογραφία
Ο Τσαρλατάνος  (1973)[γραμματέας του Μπαλαμούτη]
20 Γυναίκες κι Εγώ!  (1973)  
Οι Εραστές του Ονείρου  (1974)  
Το Αίμα των Αγαλμάτων  (1982)  
Οι Εραστές του Καλοκαιριού  (1982) [Άσπα]  
Δώστε την Τσόντα στο Λαό!. (1983) [Κάθριν]  
Δράκος, το Πρόσωπο της Ημέρας (1983) [Βασιλική Κοσμάκη]  
Είμαι...  (1984) [Ρίτα] 
Εδώ Είναι Βαλκάνια!  (1984) [Ελένη]
Βαριετέ (1985) [πόρνη]  
Ο Παράδεισος Ανοίγει με Αντικλείδι (1987) [Μαρία]  
Το επόμενο θύμα (1990)
Η άλλη όψη  (1991) [Κάτια Μαρτίνη]
Κυνηγητό σε 3 Ηπείρους (1992) [Δις Abousief
Μπίζνες στα Βαλκάνια  (1997) [Λυδία]  
Το Σινεμά Γυμνό  (2010)  [η ίδια]
13 1/2 (2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια: