ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

ΛΥΔΙΑ ΛΕΝΩΣΗ

Λύδια Λένωση
Φιλμογραφία
Ο τσαρλατάνος  (1973)[γραμματέας του Μπαλαμούτη] 
20 γυναίκες κι εγώ!  (1973)   
Οι εραστές του ονείρου  (1974)   
Το αίμα των αγαλμάτων  (1982)   
Οι εραστές του καλοκαιριού  (1982) [Άσπα]  
Δώστε την τσόντα στο Λαό!. (1983) [Κάθριν]  
Δράκος, το πρόσωπο της ημέρας (1983) [Βασιλική Κοσμάκη]
Είμαι...  (1984) [Ρίτα] 
Εδώ είναι Βαλκάνια!  (1984) [Ελένη]
Βαριετέ (1985) [πόρνη]  
Ο Παράδεισος ανοίγει με αντικλείδι (1987) [Μαρία]  
Το επόμενο θύμα (1990)
Η άλλη όψη  (1991) [Κάτια Μαρτίνη] 
Κυνηγητό σε 3 ηπείρους (1992) [Δις Abousief ] 
Μπίζνες στα Βαλκάνια  (1997) [Λυδία]  
Το σινεμά γυμνό  (2010)  [η ίδια]
13 1/2 (2010)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.pinterest.co.uk/

Δεν υπάρχουν σχόλια: