ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

ΜΑΓΔΑ ΛΕΚΚΑ

Μάγδα Λέκκα
Ήταν σύζυγος του Γιώργου Ζαιφίδη (1939-2006).
Φιλμογραφία
Luton (2013) [γηραιά κυρία]  
Γαλάζιο φόρεμα  (2005) [γυναίκα στο «μοναστήρι»]  
Πάμε για ένα ούζο  (2002) [Ειρήνη]  
Αλεξάνδρεια  (2001) [παραμάνα]  
Αρέσω και κυκλοφορώ (1986)  
Όταν οι ρόδες χορεύουν  (1984)
Βρώμικη παρθένα (1975)  
Δικτάτωρ καλεί... Θανάση  (1973)[ένοικος πολυκατοικίας]
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: