ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΜΑΓΔΑ ΜΑΚΡΗ

Μάγδα Μακρή
Φιλμογραφία
Ράδιο αρβύλα (1986)[Άντζελα]
Μια παπαδιά στα μπουζούκια Νο2 (1985)
Και κλάααμα... στα σχολεία (1984)
Μάντεψε τι κάνω... τα βράδια (1984)
Ο ι τυχοδιώκτες (1981)
Τα διαμάντια δεν λένε ψέματα   (1981)
Ζω για τον έρωτα (1976)[Φλώρα]
Καυτές διακοπές (1976)
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975)[Τζούλια]
Μέλι το κορμί της (1975)[Μαρίνα]
Η λεσβία (1975)
Τα είδωλα (1975)
Βρώμικες κυρίες (1975)[Λορέτα]
Ηδονή της διαστροφής (1974)
Ερωτισμός και πάθος (1974)

Δεν υπάρχουν σχόλια: