ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΖΩΝΗΣ


Κώστας Μποζώνης
Γεννήθηκε 1935 στην Αθήνα και παρακολούθησε θεατρικά μαθήματα στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Τη δεκαετία του 1960 συγκρότησε δικούς του θιάσους. Σκηνοθέτησε θεατρικές παραστάσεις.
Φιλμογραφία
Της μιας δραχμής τα γιασεμιά (1960) [γκαραζιέρης]
Ο Θύμιος τα`χει 400 (1960)
Το έξυπνο πουλί (1961)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το παιδί της πιάτσας (1961)
Η Αθήνα τη νύχτα (1962)
Όταν λείπει η γάτα! (1962)
Ζητείται τίμιος (1963) [μεγάλος ]
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Ένας ζόρικος δεκανέας (1964)
Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964)
Ο καταφερτζής (1964) [Σωτήρης]
Παίξε μπουζούκι μου γλυκό (1965)  [Φίλιππος]  
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968) [Αρσένης]
Δώστε τα χέρια (1971)
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ήταν άξιος (1982) [Μπάμπης]
Οι κομάντος με τα μανούλια (1982)
Σόδομα και Γόμορα (1982)
Αχτύπητα... καμάκια!! (1983)
Αγόρια στην πορνεία (1985)
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο ανέραστος (1986) [Πέτρος]
Οι «Πόντιοι» (1986)
Η ζωή με τον Άλκη (1988)
Κόκκινο τριαντάφυλλο σου έκοψα  (1993)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε 1935 στην Αθήνα και παρακολούθησε θεατρικά μαθήματα στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Τη δεκαετία του 1960 συγκρότησε δικούς του θιάσους. Σκηνοθέτησε θεατρικές παραστάσεις.

panost