ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ


Γιώργος Γιολδάσης
Φιλμογραφία
Οι ουρανοί είναι δικοί μας (1953)
Είμαι αθώος (1960)
Έγκλημα στην Ομόνοια  (1962)
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965)
Ούτε μιλάει ούτε λαλάει (1966)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)
Κούνια που σε κούναγε... (1966)
Μην αδικήσεις ορφανή  (1966)
Από λαχτάρα σε λαχτάρα (1967)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)

Δεν υπάρχουν σχόλια: