ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΕΤΗ ΠΙΤΣΙΚΑ


Αρετή (Ρίτα) Πιτσίκα
Φιλμογραφία
Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός   (1966)
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Ο ζεστός μήνας Αύγουστος (1966)[ΩΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΠΙΤΣΙΚΑ]
Πάρε κόσμε (1967)[υπηρέτρια]
Ουδείς αναμάρτητος (1967)
Ο Κίτσος και τ' αδέλφια του (1968)
Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969)[καλεσμένη]
Ο γόης (1969)[Καίτη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: