ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ


Γιώργος Μαραμένος
Ηθοποιός και μακιγιέρ.
Φιλμογραφία
Φως... νερό... τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Άλκης Καραμάτος]
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Όνειρο απατηλό (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)
Η σφραγίδα του Θεού (1969)
Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[κομιτατζής]
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Μια παρθένα εκδικείται (1973)
Αληθινή ηδονή (1974) [Στέφανος]
Διεστραμμένοι πόθοι (1974)
Διεστραμμένες γυναίκες (1975) [Ερρίκος]
Το ημερολόγιο της σάρκας μου (1975)
Υποταγή στη σάρκα (1975)

Δεν υπάρχουν σχόλια: