ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ


Γιώργος Μαραμένος
Ηθοποιός και μακιγιέρ.
Φιλμογραφία
Φως... νερό... τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Άλκης Καραμάτος]
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Όνειρο απατηλό (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)
Η σφραγίδα του Θεού (1969)
Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[κομιτατζής]
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Μια παρθένα εκδικείται (1973)
Αληθινή ηδονή (1974) [Στέφανος]
Διεστραμμένοι πόθοι (1974)
Διεστραμμένες γυναίκες (1975) [Ερρίκος]
Το ημερολόγιο της σάρκας μου (1975)
Υποταγή στη σάρκα (1975)

Δεν υπάρχουν σχόλια: