ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

Τάκης Καραβασίλης
Φιλμογραφία
Χαμένοι άγγελοι (1948)[σερβιτόρος]
Θύελλα στο φάρο (1950)
Το παιδί μου πρέπει να ζήσει (1951)[συνάδελφος Αλέξη στην εταιρία του Λωνή]
Έτσι έσβησε η ζωή μου (1952)
Τρεις δραπέτες του φρενοκομείου (1954)
Η αυγή του θριάμβου (1960) [Συνεπιβάτης  στον ηλεκτρικό]
Η ζωή μου αρχίζει με σένα (1961)
Διαβόλου κάλτσα (1961) [σχεδιαστής μόδας]
Τέρμα τα δίφραγκα (1962) [βοηθός κουρέα]
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962) [Πράκτωρ του βασιλιά της Ουζούνας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: