ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ

Ρούλα Κωσταρά
Φιλμογραφία
Αγάπησα και πόνεσα (1963)
Ψευτοθόδωρος (1963)
Οι κατεργάρηδες (1963)
Δίψα για ζωή (1964)
Ένας μεγάλος έρωτας (1964)
Παιδί μου δεν αμάρτησα (1964)
Οι κληρονόμοι (1964) [εργαζόμενη στο ατελιέ]
Ιστορία μιας ζωής (1965)
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965)
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965)
Η μοίρα μας χτύπησε σκληρά (1966)
Ο όρκος του νεκρού αδελφού (1969)
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση (1971)

Δεν υπάρχουν σχόλια: