ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΗΦΗΣ

Γεώργιος Σήφης
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου, από όπου αποφοίτησε το 1963.
Φιλμογραφία
Το κορίτσι του λόχου (1962)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[διευθυντής κυρ Αλέκου στο εργοστάσιο]
Το δόλωμα (1964) [αστυνομικός]
Η νύφη το 'σκασε (1962)
Με πότισες φαρμάκι (1965)
Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
Ο τάφος των εραστών (1968) [Δημήτρης]
Ο φόβος (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: