ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΕΝΗ ΕΡΗΜΟΥ


Ελένη Ερήμου
Η Ελένη Ερήμου γεννήθηκε το 1945 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη (1967), στην Πάντειο Σχολή και στη Νομική Αθηνών (1978). Στο σινεμά ξεκίνησε το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και στο θέατρο το 1968 με το έργο «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν. Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 17 ταινίες παίζοντας κυρίως σε κωμωδίες και αισθηματικά δράματα. Ανάμεσα σε αυτές οι ταινίες «Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)», «ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά(1970)», «Μαντώ Μαυρογένους (1971)», «Με φόβο και Πάθος (1972)», κ.α.. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την τηλεόραση.
Φιλμογραφία
Δεν γνώρισα μητέρα (1962)
Η μοίρα μιας γυναίκας (1968)
Λάουρα (1968)
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)
Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα (1969)
Η σκλάβα (1970)
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970) [Ρία Χάνου]
Το παιδί της μαμάς (1970) [Καίτη ...-Χαϊδεμένου]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)
Φλογισμένη σάρκα (1971)
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971) [Καίτη]
Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Νίκη Καλογερά]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Μαριάννα Καλφαρά]
Με φόβον και πάθος (1972) [Ελβίρα Βιάσκου-Βενέτη]
Τελευταία πτήση (1978)
Γυναίκες στα όπλα (1979) [Μάρθα]
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980) [(δημοσιογράφος)]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραια γυναικα φιλια μαρια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι 68 χρονών δηλαδή?δε το πιστεύω!είναι κούκλα!πριν 2 χρόνια την είδα στο θεατρο