ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

Γιώργος Κοσμίδης
Φιλμογραφία
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ο τρελλός τάχει 400 (1968)
Ο τυχεράκιας / Θύμιος σουβλάκια και ΠΡΟΠΟ (1968)
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)
Ο γίγας της Κυψέλης (1969)
Ο Στρατής παραστράτησε (1969)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)
Ο φαφλατάς (1971)[στο δικαστήριο]
7 χρόνια γάμου (1972)
Αιχμάλωτοι της ηδονής (1972)
Ο Πατούχας (1972)
Μέλι το κορμί της (1975)
Τζακ ο καβαλλάρης (1979)
Η δημοκρατία του νέφους (1983)
Τριλογία: Το λιβάδι που δακρύζει (2003)

Δεν υπάρχουν σχόλια: