ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Βασίλης Κατσούλης
Φιλμογραφία
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)
Για την αγάπη του παιδιού μου  (1963)
Γάμος αλά ελληνικά (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Όταν οι γυναίκες αγαπούν (1967)[δημοσιογράφος]
Πειραιάς ώρα 07.30 (1967)
Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη (1967)
Τρελός παλαβός και Βέγγος (1968)[Μπάμπης]
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)
Το στραβόξυλο (1969) [Ζήσης]
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ' άλλα (1970)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Σέργιος και Άννα (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ο θείος μου ο Ιπποκράτης (1972)
Αν ήμουν πλούσιος (1972)
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)

Δεν υπάρχουν σχόλια: