ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

ΝΙΚΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Νίκη Φιλοπούλου
Φιλμογραφία
Οι στιγματισμένοι (1966)
Θα τα Κάψω τα Λεφτά μου (1968)
Ο Τίμιος Δρόμος (1968)
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)
Η Αρχόντισσα του Λιμανιού (1969)
Κατηγορώ τους Δυνατούς (1970)
Φουκαράδες και λεφτάδες (1970)
Ο Σταύρος είναι Πονηρός (1970)
Σε Ικετεύω, Αγάπη μου (1970)
Αδέρφια μου αλήτες πουλιά (1971)
Ένα αγόρι... αλλοιώτικο απ' τ' άλλα (1971)
Μαριχουάνα stop! (1971)
Η προεδρίνα (1972)
Δουλικό αμέσου δράσεως (1972)
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
Ο κύριος σταθμάρχης (1972) [Ροζάνα]
Σ`Εχω Ανάγκη Απόψε Πολύ (1973) [Φανή]
Ο ζιγκολό της Αθήνας (1982)
Το παίζω... και πολύ άντρας! (1983)
Οι Δυο Φυγάδες (1984)
Μάντεψε τι κάνω... τα βράδυα (Ο ανοιχτομάτης) (1984)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)
Βία & γοητεία (1989) [Νίκη Φωτίου]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τι ασχολειται σημερα η νικη φιλοπουλου;