ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΝΑΣΟΣ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ

Νάσος (Θανάσης) Κατακουζηνός
Γεννήθηκε 1938 στην Τάντα της Αιγύπτου και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών. Μετά από ολιγόχρονη παραμονή στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα και σπουδάζει σκηνοθεσία κινηματογράφου στη Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Την ίδια περίοδο εργάστηκε στη διεύθυνση παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής Εξήντα λεπτά του αμερικανικού καναλιού CBS, με ανταποκρίσεις από την Ελλάδα. Ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τις μεταγλωττίσεις ξένων εκπομπών και τις διαφημίσεις ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Τα σενάρια των σειρών τα έγραψε σε συνεργασία με το Φώτη Μεσθεναίο. Από το 1970 έως το 1994 διετέλεσε Υπεύθυνος Ξένου Προγράμματος στην ΕΡΤ1 και από το 1990 ανέλαβε την ίδια θέση στο MEGA. Αδελφος του ειναι ο σκηνοθετης Γιωργος Κατακουζηνος.  
Φιλμογραφία
Η Κύπρος στις φλόγες (1964)
Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965)
Κυριακή (1965)
Οι εχθροί (1965)
Φτωχός αλλά τίμιος (1965)
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)
Οι κυρίες της αυλής (1966)
Τζίμης ο τίγρης (1966) 
Χαμένη ευτυχία (1966) 
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)
Διπλοπενιές (1966)
Εκείνος κι εκείνη (1967)
Τρούμπα 67 (1967)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Οι αντίζηλοι (1968) 
Αγάπησα έναν προδότη (1969) 
Γυμνοί στο δρόμο (1969)
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)
Ευδοκία (1970)
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Το προξενιό της Άννας (1972) [κονφερασιέ]
Ζήτημα ζωής και θανάτου (1973)    
Ο μεγάλος ερωτικός (1973)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδελφος του ειναι ο σκηνοθετης Γιωργος Κατακουζηνος.