ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

ΟΛΓΑ ΜΑΓΕΡ

Όλγα Μάγερ
Σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Μαζί με την Πόπη Μαρέλλι και τη Μέμα Σταθοπούλου, οι πιο όμορφες παρουσίες στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. 
Φιλμογραφία
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)ως Όλγα Μέγιερ
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1962)
Η καρδιά της μάνας (1963)
Ο καζανόβας (1963)
Η χαρτοπαίχτρα (1964)[στο δικαστήριο]Οι κληρονόμοι (1964)[κυρία Πετρίδου]
Ιστορία μιας ζωής (1965)[ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[παίζει χαρτιά με τον Κωνσταντάρα]
Αν μιλούσε το παρελθόν μου (1967)
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)[μητέρα Παπανίκα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: