ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΣΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

Σούλα Αθανασιάδου
Γεννήθηκε 1929 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1952). Δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Δάνη (1920-1995). 
Φιλμογραφία
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956) [Μουράτη]
Αστέρω (1959) 
Αθώα ή ένοχη (1963)
Λολίτες της Αθήνας (1965) [Καίτη Ζανίτου]
Τιμωρία (1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Η Στεφανία (1966)
Σύντομο διάλειμμα (1966)
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966) [νοσοκόμα]
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
Ο αδελφός μου κι εγώ (1997) [συγγενής Ελένης]

4 σχόλια:

Λιλα Σταθοπουλου είπε...

Επίσης έχει παίξει στη τηλεοπτική σειρά της ερτ, ο συμβολαιογράφος, τη μητέρα του γιαννη φερτη

MARO B. είπε...

...και μη ξεχνάτε εξαιρετική ως Μάχη Καραθάνου στα "Εγκλήματα" στον ΑΝΤ1 ..

Mary Stamouli είπε...

Καθώς και στον Απόντα ως πεθερά της Θέμιδας Μπαζάκα!!!

Temon Temeteron είπε...

Εξαιρετικη!!!Ζει?