ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΓΙΑΝΚΑ ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ

Γιάνκα Αβαγιανού
Γεννήθηκε στη Σλοβενία στις 10 Ιανουαρίου 1949. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959) 
Αδέρφια μου αλήτες πουλιά (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς   (1971)
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα (1971)
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
Εσμέ, η Τουρκοπούλα (1974) 
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο τις σειρες που επαιξε η Γιανκα λειπει Η Ελιζα και οι αλλοι.