ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γιώργος Γεωργίου
Γεννήθηκε στο Ζέλιο Λοκρίδας το 1929. Παντρεύτηκε τη Βαρβάρα Κοντολέοντος που ήταν κόρη των ηθοποιών, Αλέξανδρου και Μάρθας Κοντολέοντος και αδελφή της Δόξας και Πόλας Φύριου.
Φιλμογραφία
Ο άχρηστος της κοινωνίας (1956)
Ο θάνατος θα ξανάρθει    (1961)
Ο θάνατος του παλλικαριού (1961)
Εταιρία θαυμάτων (1962)
Η βουλευτίνα (1966)
Ο καμπούρης (1966)
Ο αλύγιστος (1968)
Οι βάσεις και η Βασούλα (1975)
Τον καιρό των Ελλήνων   (1981)
Πέτρινα χρόνια  (1985) 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=175511922810112&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: