ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ



































Κομπάρσος
Τεχνικός κινηματογράφου. Αντί για κομπάρσους σε κάποιες ταινίες, οι σκηνοθέτες χρησιμοποιούσαν τον παραπάνω, ο οποίος σημειωτέον ήταν πολύ καλός ως ηθοποιός. Τον βρήκαμε σε 10 ταινίες.
Φιλμογραφία
5.000 ψέμματα (1966)[στην αρχή με τους άλλους τεχνικούς της ταινίας]
Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι (1967)[στο σταθμό των τρένων]
Αγάπη για πάντα (1969)[βιβλιοπώλης]
Ο γόης (1969) [περαστικός στο κήπο]
Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά (1969)[Ιταλός γιατρός]
Εν ονόματι του νόμου (1970)[νοσοκόμος]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[επιβάτης στο αεροδρόμιο]
Σ΄αγαπώ (1971)[θυρωρός]
Με φόβο και πάθος (1972)
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρελλός παλαβός και Βέγγος