ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ

































Κομπάρσος
Τεχνικός κινηματογράφου. Αντί για κομπάρσους σε κάποιες ταινίες, οι σκηνοθέτες χρησιμοποιούσαν τον παραπάνω, ο οποίος σημειωτέον ήταν πολύ καλός ως ηθοποιός. Τον βρήκαμε σε 10 ταινίες.
Φιλμογραφία
5.000 ψέμματα (1966)[στην αρχή με τους άλλους τεχνικούς της ταινίας]
Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι (1967)[στο σταθμό των τρένων]
Αγάπη για πάντα (1969)[βιβλιοπώλης]
Ο γόης (1969) [περαστικός στο κήπο]
Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά (1969)[Ιταλός γιατρός]
Εν ονόματι του νόμου (1970)[νοσοκόμος]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[επιβάτης στο αεροδρόμιο]
Σ΄αγαπώ (1971)[θυρωρός]
Με φόβο και πάθος (1972)
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρελλός παλαβός και Βέγγος