ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΙΤΗ ΒΟΥΤΣΑΚΗ

Καίτη Βουτσάκη
Πανέμορφη χορεύτρια και μεγάλη σταρ  του αιγυπτιακού κινηματογράφου, όπου έκανε  καριέρα με το όνομα ''Kitty''. Τρείς ήταν η μεγάλες χορεύτριες της Αιγύπτου: η Ταχία Καριόκα, η Σάμια Γκαμάλ και η Καίτη Βουτσάκη. Πριν αναδειχθεί στην Αίγυπτο, ήταν ηθοποιός  με το ''Θίασο Λεμού''. Σεμνός άνθρωπος πού δέν μιλούσε ποτέ γιά τόν έαυτο της.
Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ' άλλα  (1970)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: