ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΤΗΣ

Στέλιος Γούτης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Μαρτίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.
Φιλμογραφία
Δι' ασήμαντον αφορμήν (1974)
Το εργοστάσιο (1981)
Καραβάν Σαράι  (1986)
Δοξόμπους (1987)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://m.facebook.com/stelios.goutis

Δεν υπάρχουν σχόλια: