ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΝΙΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΗ

Μάνια Κολιανδρή
Φιλμογραφία
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)
Το νησί της Αφροδίτης (1969)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Η Ρένα είναι «οφ-σάιντ» (1972)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
20 γυναίκες κι εγώ (1973)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Αγάπη μου Ουά-Ουά (1974)
Οι εραστές του ονείρου (1974)
Ένα τανκς στο... κρεββάτι μου (1975)
Ο τρομοκράτης (1975)
Έξοδος κινδύνου (1980)

Δεν υπάρχουν σχόλια: