ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΝΣΥ ΜΑΝΔΡΟΥ

Νάνσυ Μάνδρου
Φιλμογραφία
Ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόνο (1966) [Δήμητρα Λιώση]
Τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή (1966) [Ειρήνη]
Κάποια μάνα αναστενάζει  (1966) Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967) [Λίζα Νικολάου]
Ξεριζωμένη γενηά (1968) [ Μαρία Καρατζόγλου]
Ο μικρός δραπέτης (1969) [ Αντιγόνη]


Δεν υπάρχουν σχόλια: