ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΟΓΙΑΔΗΣ

Μανώλης Λογιάδης
Ηχολήπτης και ηθοποιός. Βραβεύτηκε το 1973 στο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με το βραβείο Α΄ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία ''Ιωάννης ο βίαιος''.
Φιλμογραφία
Ιωάννης ο βίαιος (1973)[Γιάννης Ζάχος]
Αλδεβαράν (1975)
Ευρυδίκη ΒΑ 2037 (1975)
Τον καιρό των Ελλήνων   (1981)
Η τιμή της αγάπης  (1984)

Δεν υπάρχουν σχόλια: