ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΚΩΤΣΗΣ


Κώστας Μαλκώτσης (Κωστής Μαλκότσης)
Σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας, Νικόλ Κοκκίνου.
Φιλμογραφία
Πόθοι στον καταραμένο βάλτο (1966) [Βασίλης]
Η ώρα της οργής (1968)
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Λυσιστράτη (1972) [χορός]
Κατάσκοπος Νέλλη (1981)
Ο άγιος Πρεβέζης (1982)
Το κόκκινο τρένο (1982)
Το αίμα των αγαλμάτων (1982)
Ο στόχος (1983)
Καταζητείται... το πρόσωπο της ημέρας (1983)
Τα χρόνια της θύελλας (1984)
The... κόπανοι (1987)
Ο γυφτοροκάς (1987)
Το πέταγμα του κύκνου (2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια: